top of page
PLK_Logo_Hvid.png
Siden 2017 da TK Media blev etableret, har Peter Larsen Kaffe været med på rejsen. De var nemlig en af vores første kunder. Vi har udarbejdet et utal af projekter og gør det fortsat den dag i dag. Fælles for dem alle har vi skabt værdi ved at være effektive i eksekvering og planlægning.
     
YourBoots - skabelon (hvid).png
YourBoots og TK Media har samarbejdet siden YourBoots' opstart i 2018. Fra begyndelsen har vi været med til at skabe YourBoot's visuelle identitet og sikret dem salg i processen.
     Gennem billede- & videoproduktion har vi bidraget til et gennemsnits reach på over 250 tusind visninger pr. SoMe opslag.
Aktiv 2.png
Hvert år afholder Butcher's Lab, nordens største CrossFit konkurrence i Ballerup Super Arena. Siden 2019 har TK Media dækket deres event med billede- & videomateriale.
     Vi har hvert år produceret et Recap til at opsummere eventets forløb og highlights. Samtidigt sørgede vi for 5 SoMe pieces pr. dag i de tre dage. Disse blev brugt på Instagram stories.
Nordicrace - sort.png
I sin da jeg rakte ud til Nordic Race, manglede der en rød tråd i deres indhold. Sammen lagde vi en plan for målsætning og visuelle udtryk. Dette resulterede i en Content-pakke til deres Race i 2018; bestående af 10 x reklamespots fra eventet.
     I gennemsnit havde hver video et reach på over 100.000 visninger, gennem paid marketing.
KEM_logo_white.png
halo_design_copenhagen-hvid[1].png
go_beyond_asia_logo_color.png
Puls180 No Shadow.png
bottom of page